Olev Raidjõe: 153 kg

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olev Raidjõe
Olev Raidjõe Foto: Jelena Rudi

Sel kevadel toob TV3 eetrisse uue innustava teleshow «Tantsi tagumik trimmi».


Üks üheksast vaprast kaalulangetajast on Olev Raidjõe.



Vanus: 34
Kaal:153
Pikkus: 191

Olev soovib kaalus alla võtta, kuna ei leia sobivas mõõdus riideid ning rannas tuleb enamus aega veeta kaelani vees, teiste silmade eest peidus.  Samuti soovib ta, et liikuda oleks kergem nii tavaelus, trennis kui tantsusaalis.

Olev töötab taksojuhina, kõige olulisem on Olevile tema pere, ta on armastav abikaasa ja hoolitsev isa oma kolmele lapsele.

Olevi sõnul on ta avatud, positiivse ellusuhtumisega ja sõbralik, alkoholi ei tarbi ja suitsu ei tee. Sportimisega ei ole ta küll kunagi sina peal olnud, kuid aeg-ajalt sõidab rattaga ja käib ujumas. Ka tantsimisega ei ole tegelenud, ainult pulmadeks õppis valsi selgeks. Sellegipoolest lubab Olev saates anda endast parima, kuulata treenerite soovitusi ja saada ennast senise elu parimasse vormi. Saatesse tuli eesti rahva rõõmuks ja isana oma lastele heaks eeskujuks.
    

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles