Kaupo Käsik: 146 kg

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaupo Käsik
Kaupo Käsik Foto: Jelena Rudi

Sel kevadel toob TV3 eetrisse uue innustava teleshow «Tantsi tagumik trimmi».


Üks üheksast vaprast kaalulangetajast on hea huumorisoonega Kaupo Käsik.

Vanus: 43
Kaal:146
Pikkus: 184

Kaupo soovib kaalus alla võtta, et elukvaliteeti parandada, emast kauem elada ning naistele meeldida. Oma poega soovib taas saledamana näha ka ema, kes Kaupo saatesse ajas.

Mees mäletab, kui hea oli olla mitukümmend kilo kergem, enesetunne oli siis parem ja ka naisi tuli kaikaga eemale ajada. Viimati õnnestus tal paastulaagris oma kehakaalu vähendada 12,5 kg, kuid paraku ei õnnestunud saavutatud kaalu hoida. Kaupo suurim hobi on söögitegemine, juba 8-aastaselt küpsetas ta esimese biskviitkoogi ja tema lemmikraamat oli kokaraamat. Kõik sugulased olid veendunud, et poisist saab tulevikus kokk, kuid praegu juhib mees hoopis puhastusteenuseid pakkuvat firmat. Omanikuna ei pea ta paljuks ka ise harja ja ämbrit kätte võtta, just nii ühte kontorit koristades jäi ta juhuse tahtel silma filmitegijatele, kes ta oma linateosesse värvasid. Nüüdeks on ta statistina kaasa teinud mitmes filmis ja tema nägu on tuttav paljudest telereklaamidest.

Kaupo harratuseks on mäesuusatamine, lapsena käis ta nagu iga korralik koolipoiss Ants Taela peotantsukursutel ning tegeles breikimisega. Nüüd loodab ta, et ei ole kätteõpitud samme veel unustanud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles