Natalja Barajeva: 98 kg

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Natalja Barajeva
Natalja Barajeva Foto: Jelena Rudi

Sel kevadel toob TV3 eetrisse uue innustava teleshow «Tantsi tagumik trimmi».


Üks üheksast vaprast kaalulangetajast on särasilmne Natalja Barajeva.

Vanus: 26
Kaal: 98
Pikkus: 172

Natalja soovib kaalust alla võtta, kuna oma mõtetes ta ongi sale, aga peeglist näeb hoopis kedagi teist ning naine soovib need kaks pilti ühendada. Samuti mõistis ta peale tervisekontrolli, et kaalulangetamine on oluline ka tema tervisele. Niiet nüüd on tal topelt motivatsioon treenida.

Kohtla-Järvelt pärit Natalja on teatraalne tüüp, kooli ajal tegeles ta näitlemisega ja neiu pärjati ka supernäitleja tiitliga. Õppis viitele, kuid kehalise kasvatuse pärast lõpetas kooli hõbemedaliga.

Särav, energiline ja väga sõbralik Natalja on alati olnud ülekaaluline. Teismelisena otsustas ta ühel päeval, et ei taha enam olla tagasihoidlik paksuke lohvakate riietega, vaid tõmbas „nabapluusi“ ja miniseeliku selga ning otsustas olla tema ise. Lõpuks valiti päikeseline Natalja kooli popimaks tüdrukuks. Kuid sellest hoolimata on naine ikkagi oma välimuse pärast võõrastega suhtlemisel tagasihoidlik, eriti meestega. Natalja sõnul ei vaata mehed teda kui naist, vaid ta on nende jaoks rohkem semu.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles