Mikko Silvennoinen: mul on väga kahju Eestist lahkuda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikko Silvennoinen
Mikko Silvennoinen Foto: Mihkel Maripuu

Telekanal TV3 saab uue programmijuhi, Mikko Silvennoinen lahkub Eestist.

 «Mul on väga kahju lahkuda niivõrd pühendunud, kirgliku ja mõnusa meeskonna juurest, kuid tean, et alustatud projektid jätkuvad ning TV3 ootab ees suurepärane kevad.»

Kaks minu lemmikut on näiteks uus ja positiivne «Tantsi tagumik trimmi» ning uute osadega jätkuv «Sind otsides». Töö käib juba ka mitmete saadete-sarjadega, mis on eetrisse planeeritud aastal 2013,» rääkis Silvennoinen.

Silvennoineni kinnitusel tõestas töö TV3s, et Eesti on võimas televisioonimaa, sest eestlased armastavad väga telerit vaadata.

Eestis saadud kogemuse eest on ta väga tänulik ning leiab, et eestlaste ideed väärivad laiemat tähelepanu: «Mitmed kohalikud saateformaadid võiks ka mujal populaarseks saada. Samuti tõstaksin esile «Seitsmeseid uudiseid», mis on uudisteformaadi jaoks väga hea kombinatsioon tõsisest ja meelelahutuslikust ajakirjandusest.“

Silvennoineni uus ametipost on Soomes SuomiTV juhina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles