TV3 särtsakas programmijuht Mikko Silvennoinen lahkub Eestist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMA gaala 2012 glamuurne VIP publik 
TV3 programmijuht Mikko Silvennoinen andis üle aasta parima naisartisti tiitli superstaari saate võitnud Liis Lemsalule
EMA gaala 2012 glamuurne VIP publik TV3 programmijuht Mikko Silvennoinen andis üle aasta parima naisartisti tiitli superstaari saate võitnud Liis Lemsalule Foto: Viktor Burkivski

Aastal 2011 liitus TV3 meeskonnaga Mikko Silvennoinen, asudes TV3 programmijuhi kohale. Lähiajal lahkub mees Soome, et asuda seal alates märtsist Fox International Channels Nordici omanduses oleva SuomiTV kanali programmijuhiks, kirjutab Soome Markkinointi & Mainonta lehekülg.

Silvennoinen hakkab vastutama Fox International Channels Nordic programmivaliku, ostu ja toodangu  eest. Tema põhiülesandeks jääb siiski vaatajate arvu suurendamine kanalil.

Enne Eestisse tulekut on mees töötanud ka Soome Nelose kodumaise toodangu turundusjuhina.

Silvennoinen oma edutamist hetkel kommenteerida veel ei soovi. Oma Twitteri kontol mees siiski tänab õnnitlejaid soojalt ning mainib, et lahkub Eestist suure kurvastusega.

Mikko Silvennoinen säras viimati TV3 suurprojektis Eesti Muusikaauhinnad 2012, kus andis isiklikult üle ka aasta parima naisartisti tiitli superstaari saate võitnud Liis Lemsalule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles