Kanal 11 laseb eetrisse viimase intervjuu Whitney Houstoniga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Whitney Houston (2000)
Whitney Houston (2000) Foto: YVES SIEUR/AFP

Täna ja homme toob Kanal 11 erandkorras eetrisse Oprah Winfrey kaheosalise intervjuu nädalavahetusel meie seast lahkunud Whitney Houstoniga. Intervjuu on eetris täna ja homme kell 17.10.

Whitney Houston on müünud üle 170 miljoni albumi, singli ja video.

Ta annab Oprah'le avatud, ausa, jahmatava ja siira intervjuu, kuna viimased seitse aastat on avalikkus ainult spekuleerinud ja sosistanud tema eluga seotud seikadel. Oprah ja Whitney vestlevad New Yorgi Town Halli teatris Bobby Brownist, uimastitest, taastusravist ja ta päästmisest.

Whitney Houstoni intervjuu teine osa on eetris homme ja seal räägib ta oma 14-aastase abielu lõppemisest Bobby Browniga, Michael Jacksonist ja uimastitest. Whitney esitab laulu oma uuelt albumilt «I Look To You».

Pärast intervjuud Oprah’le tundus, et «hääl» on tagasi, aga tänaseks teame, et tema probleemid ravimite ja alkoholiga polnud kaugeltki veel lõppenud. See saade on austusavaldus ühele meie aja kõige tähelepanuväärsemale lauljatarile ja diivale.

«Oprah» on Kanal 11 eetris argipäeviti kell 17.10.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles