Oliver Kruuda pani poja rallikarjäärile pidurid peale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jordaania ralli 2. koht tõstis Karl Kruuda MM-sarja liidriks.
Jordaania ralli 2. koht tõstis Karl Kruuda MM-sarja liidriks. Foto: Karli Saul

Ärimees Oliver Kruuda (44) poeg, lootustandev spordimees Karl Kruuda (19), kes on maailma rallisõitjate edetabelis www.worldrallyranking.com kolmeteistkümnes, jätab hooaja esimese poole vahele - Karl peab lõpetama Rocca al Mare Kooli 12. klassi.

«Pole paha noore poisi kohta, aga nüüd on vaja kool lõpetada,» ütleb isa Oliver, vihjates poisi tulemusele ralliilmas. «Meil ei olegi sportlik tulemus tähtis, poiss on sõitnud rallit ennekõike enesearendamise jaoks,» kirjutab Kroonika.

Oliver näeks hea meelega, et Karl ka kuhugi edasi õppima läheks, ja loodab, et ta valib mõne Eesti kõrgkooli. Tõenäoliselt säästab Oliver seejuures ka hulga raha, kui Karl pühendub pigem õppimisele. «Kõik on kallis, kõige kallim on ratsasport,» nendib ärimees.

Kuus aastat tagasi sõpruskonna pojad Sander Pärn, Karl Kruuda ja Martin Kangur rallisõitu õppima. Karli parim koht WRC sarjas oli Jordaania ralli 11. koht. Catwees Honda Racing sõitja Martini parimaks saavutuseks jäi Šoti ralli võit IRC 2WD arvestuses. Sander tuli Eesti meistrivõistlustel neljaveoliste autode klassis neljandaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles