Paavo Järvi teeb jätkuvat koostööd Paul van Dyk'iga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul van Dyk
Paul van Dyk Foto: promo

Sel reedel Tallinnas Saku Suurhallis esinev mainekas tantsumuusika kuningas Paul van Dyk (40) teeb juba mõnda aega koostööd Frankfurdi Raadio Sümfooniaorkestri peadirigendi Paavo Järviga.

Mehed on seotud ühise projektiga «Music Discovery Project», mis ühendab pop-, rock- ja kaasaegset muusikat klassikalise muusikaga, kirjutab Kroonika.

Kontakt oli Järvi sõnul nende vahel väga hea, sest Paul van Dyk on tõsine tegija, nagu tema bändi muusikud ja arranžeerijadki.

«Andekad inimesed ja erakordsed profid - kõik oli läbi mõeldud ja korralikult ette valmistatud. Tegu oli kahepoolselt õnnestunud üritusega,» kiidab Järvi.

Eestlasest dirigendi sõnul peetakse Paul van Dyk'i üheks kõige tähtsamaks tegijaks oma valdkonnas, selle stiili eestvedajaks ja ristiisaks. Järvi lisab, et tema jaoks on see uus maailm, mida oli põnev näha ja tundma õppida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles