Staaride reaktsioonid Houstoni surmauudisele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Kõiv
Kerli Kõiv Foto: RAIGO PAJULA/PM/SCANPIX BALTICS

USA laulja ja näitleja Whitney Houston suri eile 48-aastaselt Los Angeleses.

Kurb uudis naise lahkumisest levis väga kiirelt üle maailma.
Üsna pea võis lugeda erinevatest sotsiaalmeediakanalitest ka staaride reaktsioone ja järelhüüdeid.

Ameerikas elav Eesti lauljatar Kerli Facebookis: «R.I.P. Whitney Houston. Läbi aegade imelisema häälega naisi. Teda hakatakse igatsema :(.»

Iiris Vesik Facebookis: «Mul on soe mälestus sellest, kuidas ma esitasin esimeses klassis mängukarudele lugu «I Will Always Love You», Whitney jõuline ja särav hääl kassetimängijas helisemas. R.I.P Whitney Houston.»

Mariah Carey Twitteris: «Šokeeriv uudis sõbra surmast murdis mu südame, olen pisarais. Whitney Houston on asendamatu. Teda ja tema maailma õnnistanud imelist häält unustata mitte kunagi.»

Michelle Wiliams ansamblist Destiny’s Child: «Imetlesin Whitney Houstonit. Tema album «I-m Your Baby Tonight» oli kõige esimene plaat, mille ma ostsin.»

Barry Manilow: «Ma ei suuda uskuda, et Whitney on lahkunud. Minu kaastunne tema perele ja kõigile, kes tundsid seda ilusat ja suure talendiga artisti. Ma jään teda armastama.»

Smokey Robinson: «Tundsin ja armastasin teda juba väiksest tüdrukust peale. Ta oli nagu mu enda perekonna liige. Jään teda igatsema.»

Tony Bennett Twitteris: «Whitney Houston oli üks suurejoonelisemaid lauljatare, kes kunagi elanud. Teda jäädakse igatsema.»

Pink Twitteris: «Whitney oli põhjuseks, miks paljud muusikud teevad just seda, mida nad praegu teevad.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles