Galerii: täna esilinastub animakomöödia «Bee Movie» («Mesilase film»)

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «Bee Movie» («Mesilase film»)
Kaader filmist «Bee Movie» («Mesilase film») Foto: outnow.ch

Täna jõuab Eesti kinno kogu perele mõeldud animakomöödia «Bee Movie» («Mesilase film»), mis pöörab pea peale kõik senised teadmised mesilastest.

Värskelt ülikooli lõpetanud mesilane Barry B. Benson pole rahul oma tulevikuga, sest karjääri tegemiseks pole mingeid valikuvõimalusi peale meetööstuse.

Kord tarust linna sattudes rikub ta üht mesilaste põhireeglit ja räägib inimesega, lilleseadja Vanessaga. Neist saavad sõbrad, aga koos Vanessaga sisseoste tehes avastab Barry kohutava tõe: inimesed on juba aastasadu mesilaste mett varastanud, sellega kaubelnud ja takkapihta selle siis ära söönud!

Noorele vihasele mesilinnule saab kiiresti selgeks, et tema eesmärk siin maailmas on inimkonnale nii inetu käitumise eest koht kätte näidata.

Oma hääle andsid tegelastele Jerry Seinfeld, Renée Zellweger, Matthew Broderick, John Goodman, Chris Rock, Kathy Bates, Alan Arkin ja Patrick Warburton. Filmi lavastasid Simon J. Smith ja Steve Hickner.

«Bee Movie» on inglise keeles, eesti- ja venekeelsete subtiitritega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles