Siiri Sisask esitleb kauaoodatud albumit «Hommikupuu»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siiri Sisask
Siiri Sisask Foto: promo

23. veebruaril toimub kontsertklubis Rock Cafe Siiri Sisaski rockalbumi «Hommikupuu» esitluskontsert.

Siiri Sisaski kauamängiv «Hommikupuu» valmis koostöös rahvusvahelise kontserniga Universal Music ning sellel on 10 uut lugu, esimene singel «Toolid on tühjad» ilmus jaanuari keskel. Alates esmaspäevast, 13. veebruarist jõuab raadiojaamadesse kaksiksingel «Siin ja praegu» & «Ma ei ütle midagi muud».

Möödunud aasta kevadel võttis albumi «Hommikupuu» produtsent Marko Atso rahvusvahelise plaadifirmaga Universal Music ühendust. Pärast esialgse muusikalise materjali kuulamist allkirjastati koostööleping. «Meil on suur au, et nii unikaalne laulja usaldas oma muusika meie kätesse,» ütles Universal Music esindaja Leen Kadakas.

«Tegemist on äärmiselt andeka ja võimsa artistiga, kelle sahtlisse kirjutatud lugude hulk ja kvaliteet lõid meid sõna otseses mõttes pahviks. Kogu albumi valmimisprotsess oli äärmiselt sujuv ja professionaalne ning album «Hommikupuu» näitab Siiri Sisaskit täiesti uuest küljest,» lisas Kadakas.

Esitluskontserdil astuvad lisaks Siiri Sisaskile lavale Eesti tippmuusikud – basskitarril Mihkel Mälgand, trummidel Marko Atso, kitarri mängib Tarvo Valm ja tšellot Kaido Kelder.

Piletid kontserdile hinnaga alates 12 eurot on müügil Piletilevi müügipunktides ning Statoili teenindusjaamades üle Eesti ning kontserdipäeval Rock Cafe kassas.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles