TV3: Galojan polegi kuhugi põgenenud?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Maria Galojan
Anna-Maria Galojan Foto: Olga Venediktova

Staarpoliitik Anna-Maria Galojan väidab, et Eestist ära sõites polnud tal käes ühtegi paberit, mis oleks teatanud kohustusest vanglasse ilmuda või keelust Eestist lahkuda.

«Kas tahate öelda, et inimene peab sellest teada saama ajakirjanduse vahendusel, mitte oma kaitseadvokaadi käest või otse? Ei mina ega Eestis mind esindav advokaat ei olnud sellest teadlik,» ütles Galojan TV3 «Seitsmestele uudistele».

Galojan teatas, et kavatseb kindlasti esitada apellatsiooni ja lisaks kaevata kohtusse Eesti riigi valitsuse poliitilise tagakiusamise ja piinamise pärast.
Naine rääkis ka, et elab Londonis tavalist elu ning kavatseb kodumaale naasta.

«Ma pole mitte kuhugi põgenenud! Ma olen viimase nelja aasta jooksul minu kohta räägitud valede tõttu hakanud siin vastavalt oma haridusele töötama diplomaadi ja politoloogina,» seletas ta.

Galojani naaseb Eestisse siis, kui tühistatakse kohutotsused, mis on «ühepoolselt tehtud ilma ühegi temapoolse tunnistajata».

«Armastan oma riiki ja rahvast, tulen tagasi,» lubas Galojan.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles