Baltika moeshow staarmodell oli Kaja Wunder

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Montoni, Mosaic'i, Ivo Nikkolo ja Baltmani kevad-suvise kollektsiooni moeshow.
Moeshow superstaar oli Kaja Wunder
Montoni, Mosaic'i, Ivo Nikkolo ja Baltmani kevad-suvise kollektsiooni moeshow. Moeshow superstaar oli Kaja Wunder Foto: Jelena Rudi

Kevadel käivituva telesaate «Eesti tippmodell» juht, Londonis elav endine tippmodell Kaja Wunder (44) naudib ärinaise kiiret elu, kuid jõudis hiljuti toimunud Baltika moeshowl särada ka modellina.

Neljapäeval, 8. veebruaril esitlesid Baltika kvartali moelaval kontrastiks õues valitsevale külmale ja valgele erksaid kevadvärve tuntud ja armastatud modellid Baltika kevad-suvist kollektsiooni.

Õhtu staarmodelliks oli vaieldamatult imekaunis Kaja Wunder, kes juba järgmisel varahommikul Inglismaale naasis.

Kaja, oled olnud seoses «Eesti tippmodell» saatega Eestis pea kuu aega jutti. Kuidas elu Tallinnnas tundus ja kas külm ära ei võtnud?

Oo ei, Tallinnas on väga mõnus. Elasin Radissonis nagu kuninganna.

Mulle meeldivad tõelised Eestimaa talved. Käisin isegi suusatamas. Sain olla koos oma tütrega ning käisin tihti külas ka vanematel, kes elavad Sakus.

Kas Tallinna ööeluga jõudsid ka tutvust teha?

Käisn vaid korra väljas. Veetsime lõbusa õhtu ööklubis VaBank. Korra lipsasime läbi ka BonBon`ist, aga see on tundmatuseni muutunud ning mulle see enam nii väga ei meeldinud.

Pidasime koos sünnipäeva ka modellisaate fotograafi, Toomas Volkmanniga. Meil on nimelt ühel ja samal päeval sünnipäev. Aga rohkem kahjuks väljas ei käinudki.

Miks? Tundub et energiat ja tahtmist oleks sul kindlasti jagunud?

Seda küll, aga paljudel minu Eesti sõpradel on elud väga radikaalselt muutunud. Neil on väikesed lapsed ja perekonnad ja... Kõigil on siin kogu aeg nii kiire... Ajad ja kombed on palju muutunud sellest ajast, kui mina siin 22-aastat tagasi elasin.

Aga tulen kindlasti tagasi suvel, et nautida Eestimaa kaunist loodust ja sõpradega koosolemist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles