Ott Lepland ja Uku Suviste lähevad naistepäevaturneele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland ja Uku Suviste
Ott Lepland ja Uku Suviste Foto: promo

6. märtsil algab Pärnu Kontserdimajast armastatud lauljate Ott Leplandi ja Uku Suviste ühine Naistepäevale pühendatud kontsertturnee.

Lisaks toimuvad kontserdid 7. märtsil Tartus Vanemuise Kontserdimajas, 8. märtsil Tallinnas Rock Cafes, 9. märtsil Mooste Folgikojas ja 10. märtsil Viljandi Pärimusmuusika Aidas.

Uku Suviste peab Naistepäeva väga tähtsaks.

«See on nii eriline päev, et pean igal aastal erineval moel oma lähedasi ja kalleid meeles. Tegelikult tahaksin sel päeval kõikidele naistele midagi ilusat ja head öelda ning seetõttu annamegi koos Otiga päris mitu kontserti,» rääkis Suviste.

«Minu arvates peaks iga väärikas mees vähemalt sel päeval naistele tavalisest rohkem tähelepanu pöörama,» lisas laulja.

Kontsertturneel kõlab kahe laulja repertuaari paremik ning esitamisele tulevad ka maiuspalad maailmamuusikast. Suviste ja Lepland on ka varem koos esinenud.

«Tegime koos Oti ja Margus Vaheriga Tõnis Mägi loomingule pühendatud kontsertreisi üle Eesti ning sügisel laulsime koos Queeni kontserdil,» ütles Suviste.

«Naistepäevaturneel kavatseme kindlasti esitada ka Queeni loomingut,» lubas Suviste.

Naistepäevaturnee kontserdid toimuvad 6. märtsil Pärnu Kontserdimajas, 7. märtsil Tartu Vanemuise Kontserdimajas, 8. märtsil kontsertklubis Rock Cafe, 9. märtsil Mooste Folgikojas ja 10. märtsil Viljandi Pärimusmuusika Aidas.

Uksed avatakse kell 19, kontserdid algavad tund hiljem, Pärnu Kontserdimajas aga kell 18 ja kontsert algab kell 19. Kontserdid on vanusepiiranguta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles