Video: Simon Cowell leidis uue Susan Boyle'i?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlotte Jaconelli ja Jonathan Antoine
Charlotte Jaconelli ja Jonathan Antoine Foto: youtube.com

Talendisaade «Britain's Got Talent» leidis «uue Susan Boyle'i» - seekord on tegemist häbeliku, ülekaalulise teismelise noormehega.

Jonathan Antoine'i prooviesinemine meenutas muusikamogulile seda, mida ta tundis, kui kuulis Boyle'i esimest korda laulmas, vahendab Daily Star.

Publik suhtus 17-aastasesse Jonathani suure eelarvamusega, kui ta oma 16-aastase laulupartneri Charlotte Jaconelliga lavale astus, kuid võlus nad kiiresti ära imelise ooperihäälega.

Pärast Jonathani esinemist teatas Cowell: «Mul on tunne, et sel aastal leidsime võitja Londonist.» Mees sosistas külaliskohtunik Carmen Electrale: «See oli täpselt nagu Susaniga!»

Essexit pärit teismelised on head sõbrad olnud alates sellest, kui nad kaks aastat tagasi muusikatunnis kohtusid. Mõlemad pääsesid talendisaate järgmisesse vooru, kuigi Cowell kõhkles, kas Charlotte'i tasub edasi saata.

Vaata Jonathani ja Charlotte'i aastatagust esinemist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles