Costa Concordia kapten sõi koos armukesega austreid?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Francesco Schettino
Francesco Schettino Foto: SCANPIX

Üks kuu enne seda kui Itaalia kruiisilaevaga Costa Concordia õnnetus juhtus, pildistati selle aluse kaptenit Francesco Schettinot ühes Lõuna-Prantsusmaa restoranis koos väidetava moldovlannast kallima Domnica Cemortaniga austreid söömas ja šampanjat joomas.

Itaalia väljaanne Chi avaldas foto, kus paar on koos Cote d`Azuril Villefranche-sur-Meris, edastab The Telegraph.

Paarist tehti foto möödunud aasta 13. detsembril.

Cemortan olevat möödunud nädalal laevaõnnetuse uurijatele öelnud, et ta on kaptenisse armunud.

Itaalia meedia andmetel leiti kapteni kajuti läbiotsimisel sellele naisele kuuluvaid esemeid, kaasa arvatud seksikas aluspesu.

Cemortan eitas, et tema asju oleks kapteni kajutis olnud.

«See on laim. Ma ei ole eile sündinud. Kapteni laimamiseks käiakse välja igasuguseid valesid. Nad tahavad ta hävitada. Mis tõendab, et tegemist oli minu asjadega? Kus on DNA tõend?» lausus Cemortan väljaandele Oggi.

Cemortani tädi Lucica Cemortan Gurina sõnas, et ta sugulasel ja kapten Schettinol ei ole suhet.

Cemortan kuulati Grossetos üle ja ülekuulamine kestis kuus tundi. Juhtumi uurijad soovisid teada, kas naine oli õnnetuse ajal koos kapteniga sillal ning kas naine võis kapteni ja tüürimeeste tähelepanu kõrvale juhtida.

Firenze kohus langetas eile otsuse, et kapten Schettino jäetakse koduaresti edasi. Prokurörid nõudsid ta vanglasse viimist, advokaadid aga kautsjoni vastu vabastamist.

Costa Concordia sõitis 13. jaanuari õhtul Giglio saare juures kivisele madalikule, laevakeresse tekkis auk, millest sisse voolanud vesi aluse kiiresti kreeni viis. Õnnetuses hukkus 17 inimest, kuid 15 pardal olnut on siiani kadunud.

Pilti vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles