David Beckham: mul on kolm tõelist sõpra

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham
David Beckham Foto: SCANPIX

Briti jalgpallur David Beckham võib olla maailmakuulus staar, kuid mehe enda sõnul on tal vaid kolm tõelist sõpra.

Endine Manchester Unitedi ja nüüdne LA Galaxy mängija paljastas, et talle on kõige tähtsam ta perekond, kirjutab The Telgraph.

 «Olen mänginud erinevates meeskondades, kus on mul tekkinud jalgpalluritest sõpru. Mu perekond on aga esikohal ja nii jääb see alati. Mul on naine ja neli last. Mul on vanemad, vanavanemad ja ka kolm väga lähedast sõpra. See on mu lähiring ja mulle sellest piisab. Eelistan kolme tõelist sõpra 20 lihtsalt sõbrale,» lausus jalgpallur.

Beckham ei paljastanud, kes need kolm ta kõige lähedasemat sõpra on.

Kuna ta veedab Los Angeleses olles palju aega koos näitleja Tom Cruise`iga, siis arvatakse, et üks sõpradest on Cruise.

Mancheter Unitedi kaasmängija Gary Neville oli aga Beckhamite pulmas isamees. Beckhamid on käinud koos puhkusel Briti staarkoka Gordon Ramsey ja tema naise Tanaga.

Selle tõttu arvatakse, et David Beckhami kolm tõelist sõpra on Tom Cruise, Gary Neville ja Gordon Ramsey.

Suurbritannias olles suhtleb Beckham ka Briti printside Williami ja Harryga. David ja Victoria Beckham olid kutsutud möödunud aasta aprillis aset leidnud kuninglikku pulma, kui prints William võttis naiseks Kate Middletoni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles