Galerii: Rammstein esines Riias täismajale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile Riias üles astunud Rammstein esines täismajale, mis kontsertkoha veebilehe andmetel peaks mahutama ligi 14 500 inimest.

Lätti olid bändi kuulama sõitnud nii kohalikud kui leedulased, eestlased kui soomlased.

Teatavasti müüdi Soomes järgmisel nädalal toimuv kontsert läbi vähem kui 10 minutiga ning fännidel ei jäänud muud üle kui meie lõunanaabrite juurde endale koht kindlustada.

Saksa industriaal-roki bänd Rammstein tõi oma tuuri «Made In Germany 1995 – 2011» kontserdi raames fännideni parimad hitid läbi aegade – 20 lugu ja üle kahe tunni kõva kütet, jõulisust, lavalist pedantsust, pürotehnikat ja neile omast grotesksust. Fännidest võeti viimane, ent lõppakordide kõlades oleks olnud ilmselt enamus valmis uueks ringiks ja seda veel ja veel ..

Käesoleva aasta lõpupoole annavad muusikud välja ka «Made In Germany 1995 – 2011» nimelise kogumiku, mis peegeldab Rammsteini juba 16 aastat kestvat karjääri selle kõige paremal moel. On, mida oodata!

Kõlanud lood: «Sonne», «Wollt Ihr Das Bett In Flammen Sehen», «Keine Lust», «Sucht», «Asche», «Feuer Frei», «Mutter», «Mein Teil», «Du Riechst So Gut», «Links», «Du Hast», «Haifisch», «Bück Dich», «Mann Gegen Mann», «Ohne Dich», «Mein Herz Brennt», «Amerika», «Ich Will», «Engel», «Pussy».

Rammsteini tuurikavaga saab lähemalt tutvuda SIIN

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles