Kuidas paraneb Edgar Savisaare murdunud jalg?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnapea Edgar Savisaar lahkub kipsis jalaga tagaukse kaudu linnavalitsusest.
Linnapea Edgar Savisaar lahkub kipsis jalaga tagaukse kaudu linnavalitsusest. Foto: Mihkel Maripuu

Jaanuari lõpul Hundisilmal linde toites õnnetult kukkunud ja jalaluu murdnud Tallinna linnapea Edgar Savisaar on sellest nädalast ametlikult haiguslehel ning seda kui kauaks ta tööst eemale jääb, ei oska lähimadki kaastöölised ennustada.

Savisaar käib karkude toel ning arstid ütlesid, et kipsi peab ta kandma viis nädalat ning et sellele järgneb veel kaks kuud järelravi, kirjutab Õhtuleht.

Kes kannab vigastatud linnapea põetamise koormat ja kas linnapea kavatseb veeta haiguspäevad kodulinnas või Hundisilmal, kus teda võib jälle tabada ohtlik kiusatus isukaid tiivulisi toita, ei soostunud linnavalitsuse nõunik Liina Oja avaldama.

Tantsupõrandale ei luba tohtrid Savisaart aga veel niipea ning kriitikuile, kes talle presidendi pitsballi eiramist aastast aastasse ette heidavad, võib poliitmaestro nüüd julgelt kipsi näidata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles