Taylor Swift võttis kassi, tegi filmi ja esitleb Grammysid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taylor Swift
Taylor Swift Foto: SCANPIX

Ameerika kantriprintsess Taylor Swiftil on praegu šõubisnise üritustega tuli takus - ta esitleb sel pühapäeval toimuvat Grammy auhinnagalat, märtsi algul aga esilinastub uus animafilm, mille naispeategelane räägib Taylori häälega.

Animafilmis «Dr Seuss' The Lorax» on 22-aastase Taylori «häälestatud» tegelaseks varateismeline tütarlaps Audrey, kellele Zac Efroni häälega rääkiv naabripoiss Ted rohket tähelepanu pöörab. Filmis tegutseb ka kummaline olend Lorax, kes räägib Danny DeVito häälega. Film esilinastub USAs 2. märtsil ja nagu näitab imdb.com, peaks Eestis esilinastuma juba 16. märtsil. Vaata filmi treilerit allpool. Pilti sellest, kuidas Taylor stuudios oma tegelase teksti räägib, näeb siit.

Järjekorras 54. Grammy auhinnagala promomisel on Taylori ülesandeks olla gala esitleja. Gala õhtujuhiks on veteranräppar LL Cool J. Taylor on koos Cooliga teinud neli gala promovideot, millest kolme saab samuti näha allpool. Tayloril on tänavu ka kolm Grammy kantrimuusikateemalist nominatsiooni, varasemast on tal neli võidetud auhinda.

Uudiseid Taylori elu romantilisest plaanist praegu aga endiselt pole, 2010. aasta lõpul läks ta lahku näitleja Jake Gyllenhaalist. Mullu oktoobris rääkis Taylor Ellen DeGeneresi jutusaates, et peikat tal praegu pole ja mingit tegevustki ses suhtes polevat käimas. Novembris võttis Taylor endale shoti tõugu kassipoja ning pani sellele nimeks Meredith Grey populaarse telesarja «Grey anatoomia» samanimelise tegelase järgi. Kõnealust kassi näeb allpool lisatud Taylori ühes uuemas videos «Ours» 2.22 peal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles