JFK salaarmuke: kaotasin süütuse Valges Majas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John F. Kennedy
John F. Kennedy Foto: SCANPIX

USAs avaldas oma mälestusteraamatu naine, kes noorena oli president John Fitzgerald Kennedy salaarmuke.

Nüüd 69-aastane Mimi Alford sai 1962. aastal, kui ta oli 19-aastane, unelmate töökoha suvise asendajana Valge Maja pressiosakonnas, kirjutab Huffington Post.

Vaid paar päeva pärast tööle asumist sai ta kutse presidendi korraldatud peole. Kennedyle jäi noor naine silma. Peoõhtul viis Kennedy Alfordi Valge Majaga tutvuma.

Alford kirjutab oma raamatus, et lõpuks jõudsin nad presidendi abikaasa Jacqueline Kennedy magamistuppa, kus nad esileedi laias voodis seksisid.

«Kaotasin süütuse president Kennedyga seksides. Meie salasuhe kestis poolteist aastat kuni presidendi tapmiseni,» seisab raamatus.

Sügisel jätkas noor naine õpinguid ülikoolis. President helistas talle varjunime Michael Carter all. Kui abikaasa ära oli, lasi president üliõpilase sõidutada Washingtoni tema juurde.

John F. Kennedy lasti 22. novembril 1963. aastal Texases Dallases maha.

Alfordi kinnitusel kasutas ta suhte ajal Kennedyga alati väljendit «härra president», mitte ei öelnud ta nime.

Ameeriklanna kirjeldab oma raamatus ka Kennedy suhtumist Kuuba kriisi ning seda, kuidas president varjas avalikkuse eest poeg Patricki surma põhjustatud leina.

Väljaanne New York Post avaldas homme müügile jõudvast raamatust katkendeid.

Raamat kannab pealkirja « Once upon a Secret: My Affair with President John F. Kennedy and Its Aftermath».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles