Moegalerii: Ulakas Kaunitar oma vallatus pesupoes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 3. veebruaril esitles Ulakas Kaunitar oma vallatus pesupoes Solaris keskuses ja ööklubis BonBon Kriss Soonik Loungerie uut Kevad-Suvi 2012 pesukollektsiooni.
 


Kriss Sooniku sõnul sai Kevad/Suvi 2012 kollektsioon inspiratsiooni suurenevast Londoni olümpiamängude ärevusest, kuhu ta punus sisse veidike ka 1980.aasta Tallinna olümpianostalgiat.

Sportlik, naiselik ja tuntuks saanud vimkadega.  Aastal 2012 toob Kriss oma kollektsiooni sisse uue värvi - tumesinise. Kollektsiooni alapealkirjaks on «Olümpiamängude Diivanisportlaste ametlik riietus».
 

Eesti päritolu disaineri Kriss Sooniku pesu müüakse butiikides üle maailma - Suurbritannias, Ameerikas, Itaalias, Saksamaal ja isegi Saudi Araabias. Eestisse jõudis Kriss Soonik Loungerie alles 2011 sügisel, kui seda hakkas esindama pesupood Ulakas Kaunitar.

Ulaka Kaunitari asutaja Kirki Kubri sõnul on Kriss Sooniku seksikate üllatustega pesu Eestis väga hästi vastuvõetud ja tal on väga hea meel, et disaineri uue kollektsiooni maailma esmaesitlus toimus just Eestis.

Esitlus, nagu ka kogu kollektsioon, oli inspireeritud olümpiamängudest- modellidel olid lisaaksessuaarideks karikad, poksikindad, medalid ja muud sporditarbed. Modellide hulgas astus üles ka Alesksandra Zeregelja, kes lavastas kogu show.

Modellide meikide eest hoolitses Jenni Papstel, soengud sättis Janeli Leppik JEM salongist. Joogiga kostitas Ecusson. Üritust aitas korraldada Stiilikanal.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles