Margus Vaher teab, kuidas naist ära võluda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Vaher
Margus Vaher Foto: SCANPIX

Valentinipäev on peagi käes ning kindlasti loodavad ka paljud lugejad niivõrd erilise päeva puhul saada oma armastatult või salajaselt austajalt lilli, šokolaadi või midagi veelgi erilisemat.

Miks peab valentinipäeva aga Margus Vaher, seda uuris laulja käest Buduaar.

«Tõenäoliselt on see päev õrnemale soole veidi olulisem kui meestele või õigemini nad järeldavad sellest rohkem - näiteks kui väga mees neid tegelikult hindab,» leiab Margus, et kui mees naist tõesti armastab, näitab ta seda välja iga päev .

«Minu meelest on tervitatav iga põhjus, miks oma armsamat meeles pidada ja eriliselt tundma panna. Mis teeks veel ühe naise õnnelikumaks, kui päev täis väikeseid mõnusaid üllatusi - armsama valmistatud hommikusöök voodisse tooduna, lilled, väike kingitus, mõnus massaaž, õhtune kontsert või teatriskäik ,» lisab mees, et viise, kuidas naist end erilisena tundma panna, on tegelikult palju.

«Minule isiklikult meeldib veidi rohkem kinkida elamusi kui asju - kogemustele toetudes pakuvad need rohkem rõõmu ja neid on aastaid hiljemgi soe meenutada,» teab Margus, et emotsionaalsed väärtused kaaluvad alati üle iga materiaalse kingituse, mida mees naisele kinkida võiks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles