Vaata kuidas Getter EMA afterpartyl oma sünnipäeva tähistas!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMA gaala 2012 afterparty Maakri tänava pubis Massimo.
Getter Jaani pidas südaööl oma 19ndat sünnipäeva. Kingiks sai kaunitar sõpradelt vahuveinipudeli Martini Asti
EMA gaala 2012 afterparty Maakri tänava pubis Massimo. Getter Jaani pidas südaööl oma 19ndat sünnipäeva. Kingiks sai kaunitar sõpradelt vahuveinipudeli Martini Asti Foto: Viktor Burkivski

Lauljatar Getter Jaani tähistas neljapäeva ööl vastu reedet oma 19ndat sünnipäeva koos sõpradega EMA gaala afterpartyl Maakri tänava trattorias.

Peale Eesti Muusikaauhindade gaalat jätkasid muusikud pidu Massimo Trattorias. Seal tähistas sõprade ja oma armsama, Ott-Sander Palmi seltsis, ka oma sünnipäeva Getter.

Liis Lemsalu ja bändikaaslased kinkisid kaunitarile pudeli Martini Asti vahuveini, mille Getter sõbralikult lähedaste tuttavate vahel ära jagas.

Pisut kummaline tundus kohalviibjatele siiski Getteri poiss-sõbra käitumine, kes selle asemel, et neiudele vahuveini kallata, seisis kohmetult käed rippus. Ka ei jagunud Getterile šampanjaklaasi ning tüdruk pidi kallist kraami limpsima veeklaasist.

Kallis Ott-Sander, džentelmenid  oma südamedaami seltskonnas nii ei käitu!

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles