Lauri Kaare: Oscari nominentide valimisel tehti ränka ülekohut

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heath Ledger filmis «Pimeduse rüütel»
Heath Ledger filmis «Pimeduse rüütel» Foto: WENN.com

Filmispetsialist Lauri Kaare jaoks on tänavuse Oscari-tsirkusega seotud suurimaks pettumuseks see, et parima filmi nominentide seast jäi välja «Pimeduse rüütel» ning filmi «The Wrestler» nimilugu filmimuusika kategoorias ära märkimist ei leidnud.

 

«Kõige hullem on see, et need pagana idioodid on välja jätnud nii parima filmi kui parima režissööri nominentide hulgast 2008. aasta konkurentsitult parima linateose «Pimeduse rüütel. See on ikka väga karm ülekohus,» ütles Lauri Kaare.

«Teine asi, mis mu kurjaks tegi, oli see, et Kulgloobusega pärjatud aasta parim filmilaul, Bruce Springsteeni nimilugu filmile «The Wrestler» ei ole parima filmilaulu nominentide hulgas,» lisas Kaare.

«Ma olen Springsteeni fänn ja minu jaoks varjutab kõik ülejäänu see, et Boss on nii ülekohtuselt välja jäetud ja ma ei tea ka seda, mille kuradi pärast on kahanenud parima filmilaulu nomimnentide arv viielt kolmele.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles