Võsapets rääkis Kadriorus elava kodutu mehega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanal 2 «Võsareporteri» saates tegi Peeter Võsa pikemalt juttu ühe kodutu Kadrioru mehega ning uuris lähemalt, kuidas sai üks naine keevitajaks.

Võsapets leidis Tallinnast Kadriorust – mõnesaja meetri kaugusel presidendilossist – ühe 29-aastase vintsutatud mehe, kel pole kodu ega katust pea kohal.

Ometi on tal niipalju südamesoojust, et võttis enda hoole alla ka nõrgema saatusekaaslase, tarmuka krantsi, kes talle külmaga kaissu poeb ja niiviisi sooja annab.

Kaks õnnetut pole siiski päris üksi – nende pärast valutab südant proua Hinge, kes kahele kodutule palukesi viib. Mida mees rääkis, vaata lähemalt loo juurest olevast videost.

Edasi aga läks Võsa lahendama ühte korteriprobleemi. Uurimise käigus selgus, et Riina Salumäe, keda vald tahab korterist välja tõsta, on osav näitleja ja valetaja.

Lugu tundus alguses segane, nagu ikka. Lõpuks aga selgus, et mees, kes oli kunagi ammu teinud vallaga korteri üürilepingu, oli ammu selle lepingu ka lõpetanud ning naine elaski omavoliliselt seal sees, nõustumata sotsiaaltöötaja Milvi Rudi palvel korterist lahkuma.

Järgmisena tegi Võsa juttu keevitaja Silviga, imestades, et kuidas naine küll keevitamise juurde on jõudnud. Silvi rääkis, et ta kunagi kogemata vihastas eksmehe peale kuna too ei teinud autot korda ja siis pidigi ise auto kummuli keerama ja katkise koha ära keevitama. Kõige ilusamini see esimese korraga loomulikult välja ei tulnud, ent ajas asja ära küll.

Kuna naine on töökojas ainuke naine, leiab ta, et meestega on väga hea koos töötada, kõik on väga abivalmis ja hoolitsevad.

Naine kasvatab kodus ka lapsi ning ütleb, et üksi küll tõenäoliselt vastu ei peaks. Videolõiku Silvist saad vaadata reoprter.ee kodulehelt.

Saate lõpetuseks tutvustas Võsapets oma laboris ühte huvitavat kodulehte. Selleks oli auto-digi.com, kus spetsialistid pakuvad igasuguseid teenuseid, alates odomeetri näitude muutmisest lõpetades telerite aktiveerimisega. Tehakse, mida iganes vaja on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles