Tomi Rahula eksponeeris oma uut pruuti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMA gaala 2012 afterparty Maakri tänava pubis Massimo.
Muusik Tomi Rahula nautis järelpidu uue blondi armsama kaisus
EMA gaala 2012 afterparty Maakri tänava pubis Massimo. Muusik Tomi Rahula nautis järelpidu uue blondi armsama kaisus Foto: Viktor Burkivski

Möödunud aasta novembris lahvatas Eesti konnatiigis skandaal, et Ithaka Maria ja Tomi Rahula ei olegi enam abielus ning Tomi naudib hoopis Aivar Pohlaku tütre Anni seltskonda.

Kohe peale seda kirjutas ka Ithaka Maria oma Facebooki kontole nö seletuskirja, kus andis teada, et nad on Tomiga tõesti lahku läinud.

«Jah, on tõsi - minu ja Tomi seaduslik abielu (üks ja ainuke abielu) on lahutatud aastaid tagasi! Seda fakti on teadnud vaid meie pereliikmed ning mõned tundlikumad ninad veel,» seletas lauljatar.

Ithaka Maria sõnul olid nad Tomiga oma lahutusest vaikinud ja end hellitavalt «abikaasadeks» edasi nimetanud harjumusest ja lootusest imele.

Imet siiski ei juhtunud, sest lauljatari võis üha sagedamini näha erinevate tuntud meeste kaenlas lustimas. Kaunitar lahutas meelt nii ööklubi Apollo tegevjuhi Sten Erik Jantsoniga, kui ka hiljuti oma naisest lahku läinud ärimees Even Tudebergiga.

 

Muusik Tomi Rahula näib siiski triivivat õnnesadama poole, sest tema käevangus on uus blond kaunitar Anni. Noorte õnn ei jäänud kellelegi märkamata ka 2. veebruaril toimunud EMA gaalal 2012, kus paarike ümbritsevast melust hoolimata teineteisele õrnusi ja tähelepanu jagas. 

Palju õnne Anni ja Tomi!

 

Vaata pilte!

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles