Lady Gaga vanemate restoran sattus juba enne avamist kriitika alla

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Gaga
Lady Gaga Foto: SCANPIX

Laulja Lady Gaga vanematele New Yorgis kuuluv itaalia restoran sai enne avamispidu kriitika osaliseks.

Väljaande The New York Post toidukriitik Steve Cuozzo kirjutas, et Joanne Trattoria pakub kalmaare, mis maitsevad nagu nahk ning koorikloomade pasta olevat selline, mida saab tavaliselt vaid lennuki pardal, edastab The Telegraph.

Kriitiku sõnul tundus kahe tunni pikkune toidumaitsmine selles uues restoranis nagu ta oleks seal mitu päeva olnud.

«Unustage kvaliteet. Lady Gaga vanemate restoran Joanne on juba enne avamist kokkukukkumise äärel,» kirjutas Cuozzo.

Restoran sai nime Lady Gaga tädi Joanne´i järgi. Kunstnikust naine suri 19-aastaselt luuvähki.

Ekstsentriline popstaar on varem öelnud, et Joanne annab talle inspiratsiooni.

Restorani rajamise idee taga oli Lady Gaga isa Joseph Germanotta ning USA tuntud telekokk Art Smith.

«See on olnud mu elu unistus. Olen õnnelik, et see lõpuks teoks sai,» lausus Germanotta.

Lisaks toidule kritiseeris Cuozzo ka sisustust, mis tema sõnade kohaselt on maitsetu. Kriitika alla sattusid ka selle restorani töötajad, kes olevat valitud slummist ning on «ajuvabad».

Blogides leidub juba ka kaitsvaid sõnu.

«Algus võis olla üle kivide ja kändude, kuid miks ei võiks kõik paremaks muutuda?» küsiti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles