Kuula räppar Homeboy uut lugu! Kuidas meeldib?

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Aun aka Homeboy
Tarmo Aun aka Homeboy Foto: facebook.com

Tarmo aka Homeboy`lt ilmus hiljuti uus singel tulevaselt sooloalbumilt Minevik.

Kes on räppar Homeboy?

Tarmo Aun ehk Homeboy on sündinud 1985 aastal. Homeboy on Eestist, Pärnu linnast pärit hiphop artist ja muusikaprodutsent.

Tema stiil erineb kõigist teistest, olles mõjutatud nii vana-, kui ka uuema kooli muusikast, kajastades tema enda probleeme ja kõike, mida ta kuuleb ja näeb oma ümber.

Praeguseks on Homeboy muusika kirjutamise- ja produtseerimisega kokku tegelenud juba ligi üheksa aastat ning valmistub välja andma oma esimest stuudioalbumit nimega Minevik LP.

Kuidas Homeboy tuule tiibadesse sai?

Räpiga alustas Homeboy koos lapsepõlvesõbra Oliver Selge ehk Drama De Mic-iga, kuid noormeeste teed viisid peatselt lahku ja mõlemad pürgisid soolokarjääri poole.

Algust tegi Tarmo Hr.Aun nime all, kuid see muutus, kui aastaid tagasi koos Daroofiga esinedes tutvustati teda kui Daroofi homeboy-d.

Ta on teinud koostööd mitmete Pärnu ja Haapsalu räpparitega. Viimastega tehtud lugu jõudis ka Zaratzos Familya plaadile, millel nimeks Hääletu Hääl, kus Homeboy sai esindatud loos Hingede Võitlus.

Tema varsti valmiv debüütalbum Minevik LP saab olema hea stiilinäide, mida kuulates mõistab ka kõige suurem võhik, et ta stiil on jõuline ja unikaalne, kohati melanhoolse alatooniga, aga kindlasti märkimisväärselt erilise ja vahest ka õpetliku sisuga.

Kuula lugu! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles