Baari-Madis: norrakad on tolerantsemad kui eestlased

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Räästas aka Baari-Madis
Madis Räästas aka Baari-Madis Foto: Maksim Toome

Madis Räästas aka Baari-Madis, keda enamik televaatajaid mäletavad tõsielusarjast «Baar» on tänaseks kolinud Norra ja elanud ning töötanud seal juba kolm ja pool aastat.

Suur erinevus norralaste ja eestlaste vahel on Madise sõnul see, et viimased kipuvad oma arvamust liialt valju häälega välja ütlema, kirjutab Õhtuleht.

«Oma negatiivset suhtumist ei pea näitama kõige võikamal ja tobedamal moel. Kui midagi ei meeldi, saab seda ka viisakalt öelda,» leiab noormees.

Madis, kes oma seksuaalset orientatsiooni kunagi varjanud ei ole, pole Eestis küll vaenulikkust tunda saanud, ometi peab ta Norra inimesi tolerantsemateks.

«Igal inimesel on õigus oma arvamusele ja õigus seda välja öelda, iseasi on see, kuidas sa seda teed - Norras ei näe ma seda, et inimesed ööklubis karjuvad või mööda minnes halvasti ütlevad - kui midagi ei meeldi, saab alati ära minna või kõrvale istuda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles