Tartu parimaks ööklubiks valiti taas Club Tallinn

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu parimaks ööklubiks valiti taas Club Tallinn
Tartu parimaks ööklubiks valiti taas Club Tallinn Foto: Club Tallinn

1. novembrist kuni 31. detsembrini kestnud Eesti 2011. aasta ööklubide paremiku väljaselgitamisel hindasid klubitajad Tartu parimaks pidutsemispaigaks taas Club Tallinna.

Lisaks läinud aasta Tartu noorte seas populaarseima ööklubi tiitlile hoidis Club Tallinn 20. jaanuaril avalikustatud paremusjärjestuses ka üleriigilises arvestuses tugevat kolmandat positsiooni.

«Usun, et hääled tulid tänu heale programmile, populaarsetele artistidele ja suurele meeskonnatööle,» ütles Club Tallinna programmijuht Karl Kukke, keda märgiti ära ka sama internetihääletuse Eesti hinnatuimate DJ-de kategoorias.

Kukke sõnul on klubi vaatamata mullusele Tartu esikohale aasta jooksul näinud vaeva nii klubi interjööri värskendamise, vanemale sihtgrupile suunatud programmi väljatöötamise kui uute inimeste toomisega kollektiivi.

«Meie meeskonnale on kõige märkimisväärsemat täiendust pakkunud aastakümneid Tartu klubielus figureerinud Erlend Aav, kes tõi Club Tallinnasse populaarse üritustesarja Cosmodrome,» tõi Kukke näite.

Kolmandat aastat järjest hääletust korraldanud Mario Liimanni hinnangul oli klubide esikolmik tasavägisem kui kunagi varem, kuid esikoha nimel võistlesid pealinna peopaigad Club Hollywood ja Arena 3, mis lõpuks napi 86 häälega esikoha pälvis.

«Kuigi Tartu klubidest mainiti kõiki, ei suutnud ükski neist Club Tallinnale siiski arvestatavat konkurentsi pakkuda,» märkis Liimann.

Kahe kuu jooksul andsid oma lemmikklubile hääle umbes 4000 noort. Lisaks ööklubidele reastati internetihääletuse alusel ka Eesti parimad plaadikeerutajad ja üritused.

Täpset ööklubide, DJ-de ja ürituste paremikku saab näha aadressil http://www.eestidj.ee/2012/01/20/eestidj-top-100-2011/

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles