Suur Kuldnõela gaala toimub 16. märtsil!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldnõel 2011: Kristina Viirpalu kollektsioon
Kuldnõel 2011: Kristina Viirpalu kollektsioon Foto: Jelena Rudi

Moekunstniku aasta-auhinda Kuldnõel on oma neljateistkümne toimumisaasta jooksul välja antud Balti Rõivamessi, Tallinna Moepäevade ja FIBITi raames. Moes on oluline hoida kätt elu pulsil ning nõnda on nüüd Kuldnõel leidnud oma koha Eesti moeelu tähtsündmuseks tõusnud Tallinn Fashion Weeki raames. Kuuendat korda toimuva Tallinna moenädala tipphetkeks on 16. märtsil Kuldnõela välja andmine Disainigaleriis.

2011 aastast taas välja antav noore moekunstniku auhind Väike Nõel kannab nüüdsest nime Väike Kuldnõel ja antakse disainerile kelle looming on hinnataval aastal Eesti moemaastikul tekitanud eredaimaid emotsioone.

2. märtsil 2012 avataval näitusel eksponeeritakse kolme Väikese Kuldnõela nominendi töid ja Kuldnõelale kandideerivate tippdisainerite loomingut.

Kahe eksponeerimisnädala jooksul saab publik valida oma lemmiku nii kohapeal kui Facebookis ning näituse lõpetab Kuldnõela pidulik üleandmine 16. märtsil.

Näituse eeldatav külastatavus on 100 inimest päevas, kokku umbes 1500 inimest..

Näituse loovjuht on Aldo Järvsoo ja pr-tegevust juhib Tanel Veenre.
Kuldnõela kajastamisel jätkub turundusalane koostöö seniste heade partnerite Elu24.ee ja saatega Hooaeg.

13. Kuldnõela gaalal pälvis 2010. aasta parima moekunstniku tiitli disainer Ketlin Bachmann-Põldroos, väikese Nõela sai Liina Viira ja Moemootoriks valiti fotograaf Filippo Caroti.

Lisainfo: www.estonianfashion.eu

Kiika pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles