Ines esineb EMA galal ÜLEELUSUURUSE kleidiga

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne & Siil pärjas aasta 2011 ilulemmikuid uuenenud ööklubis BonBon - lauljatar Eda-Ines Etti
Anne & Siil pärjas aasta 2011 ilulemmikuid uuenenud ööklubis BonBon - lauljatar Eda-Ines Etti Foto: Jelena Rudi

Üleelusuuruse, tervet lava katva kleidiga esineb Eesti Muusikaauhindade show’l Eda-Ines Etti, kes esitab galakontserdil oma hittlugu «Pilvepiir». Sel neljapäeval Nokia kontserdimajas toimuv auhinnatseremoonia toob lisaks lavale mitmete tuntud eesti artistide lava-show’d.

«Show idee on inspireeritud laulu «Pilvepiir» sõnadest,» kommenteeris Ines. «Olen laval täiesti üksi ja lõpmatus kleidis,» lisas laulja.

Eesti Muusikaauhinnad 2012 show produtsent Magnus Müürsepp lisas, et kuigi Inese kleidistseen tundub visuaalselt minimalistlik, nõuab see tehniliselt keerulist lahendust. «Selline katsetus on Eestis esmakordne. Loodan, et kõik õnnestub vastavalt plaanile ning on efektne nii televaatajatele kui saalisviibijatele,» lisas produtsent.

 

Eesti Muusikaauhinnad 2012 galat juhtivad Lenna Kuurmaa ja Mihkel Raud. Eri-show’dega astuvad üles kümme artisti, nende seas Liis Lemsalu, Ines, Getter Jaani, Outloudz, Terminaator, Ewert and The Two Dragons.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles