Aivar Pohlaku lambavesti müsteerium lahendatud!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Kesklinna vanema tänuvastuvõtt Mustpeade Majas 25.01.12
Autasudega pärjati ka legendaarseid nahkvestivendi  Tauno Kangrot ja Aivar Pohlakut
Tallinna Kesklinna vanema tänuvastuvõtt Mustpeade Majas 25.01.12 Autasudega pärjati ka legendaarseid nahkvestivendi Tauno Kangrot ja Aivar Pohlakut Foto: Viktor Burkivski

Tallinna Kesklinna Valitsus, eesotsas kesklinna vanema Mihhail Korbiga, autasustas möödunud nädalal meie legendaarset jalgpalli isa, Aivar Pohlakut, tänukirjaga Eesti jalgpalli viimise eest EM finaali lävele. Mehele anti üle ka pronksist, skulptor Tauno Kanro poolt meisterdatud, taies «Korstnapühkija.»

Elu24 fotograaf märkas pidulikul vastuvõtul Aivar Pohlaku legendaarsest lambavesti tasksut välja piilumas suurt luupi ning uuris, miks mees seda kaasas kannab.

Pohlaku selgitus oli selge ja napp - prillid ninal või läätsed silmas on inimese tervisele kahjulikud.

Miks aga kannab Eesti jalgpalli isake nii päeval kui ööl ning suvel kui talvel lambanahkset vesti?

Aivar: Vest on tervislik. Ta on naturaalne ning hoidnud mind tervena kui purikas ka ekstreemseteski  olukordades. Mul on neid kaks.

Mind ei huvita, et inimesed minu vestilembuse üle nalja viskavad. Mina oma pead sellepärast ei murra, ega tunne ka ebamugavust. Igaüks elab ja toimetab nii nagu õigeks peab.

Ja muuseas, ka alkoholi ei tarbi ma tilkagi.

Kiika pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles