Anne Veesaar soovib värskele abielupaarile õnne!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Erik Ruus, kes läks poolteise aasta eest lahku kolleeg Anne Veesaarest, kosis 20. jaanuaril Rakveres oma naiseks kunstnik Meeli, kes kannab nüüd samuti perekonnanime Ruus
Näitleja Erik Ruus, kes läks poolteise aasta eest lahku kolleeg Anne Veesaarest, kosis 20. jaanuaril Rakveres oma naiseks kunstnik Meeli, kes kannab nüüd samuti perekonnanime Ruus Foto: Erakogu/Kroonika

Näitlejatar Anne Veesaar (54)  kuulis oma vana peigmehe Erik Ruusi (49) abiellumisest Meeliga (54) sõpradelt.

«Ma ei ole tema elu ja tegemistega juba poolteist aastat absoluutselt kursis,» ütleb Anne Kroonikale. «See, et Erik on abiellunud, tuli mulle positiivse uudisena. Ma soovin siiralt talle õnne!»

Veesaare sõnul kibedat tunnet tema südames pole, sest nad pole Erikuga pikka aega suhelnud.

Erikul on kahju, et Anne temaga ei suhtle

Erikul on enda sõnul kahju, et nei Annega nii läks nagu läks. «Anne on ääretult ilus inimene ka hingelt. Ta on meeletult töökas ja armas inimene, aga kahjuks ma tegin talle liiga - tema ei teinud mulle kordagi liiga,» tunnistab mees.

Meeli algne plaan oli päästa Erik Anne halva sõbranna käest

«Selle naise jaoks oli Erik lihtsalt saak,» teab Meeli. «Ta vedas Ruusi lihtsalt Võrumaa metsa elama ja pidas teda nagu looma. Minu ja Eriku kokkusaamine oli saatuslik.»

Nääpsukese punapea Meeli algne plaan oligi päästa Erik Anne Veesaare sõbranna käest, kes mehe näitlejannalt üle lõi, ja mees Annele uuesti kätte mängida, aga - lõpuks sai Erik hoopis talle!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles