Mikko Fritze pani terve pere talisuplema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sihtasutuse Tallinn 2011 juhatuse liige Mikko Fritze on kogunud pea kohale tuliseid süsi. Väidetavalt pole Tallinna linnavalitsuse sisekontroll rahul raha kasutamisega sihtasutuses.
Sihtasutuse Tallinn 2011 juhatuse liige Mikko Fritze on kogunud pea kohale tuliseid süsi. Väidetavalt pole Tallinna linnavalitsuse sisekontroll rahul raha kasutamisega sihtasutuses. Foto: Raigo Pajula

Kõik sai alguse jätkata suvel tavaks saanud hommikuujumisest Pirital ka sügisel - kuni vesi muutub talumatult külmaks.

«Mingi hetk oligi juba talv ja meres käimine oli ikka veel mõnus. Loomulikult ka väljakutse, eriti kui hommikul pidi veel paksu jääd lõhkuma,» meenutab Mikko Fritze, endine kultuuripealinnaprojekti eestvedaja Õhtulehes, kes armus neli talve tagasi jäägitult talisuplusesse.

Talisuplusepisikuga on pereisa nakatanud ka argentiinlannast abikaasa Fernanda, tütred Uma ja Paula ning poeg Immo.

«Uma ja Immo käivad nädalavahetustel regulaarselt ning Paula ja Fernanda on hakanud ka sel talvel pühapäeva hommikuti mõnikord meiega koos käima. Ega neid argentiinlasi maailmas vist palju ole, kes seda teavad,» muheleb Mikko. «Võttis ka natuke aega, et teda veenda - vaatame, kas ta jääb tegevusele truuks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles