Erik Ruusi värske kaasa on tervisliku eluviisiga täiuslik naine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Erik Ruus, kes läks poolteise aasta eest lahku kolleeg Anne Veesaarest, kosis 20. jaanuaril Rakveres oma naiseks kunstnik Meeli, kes kannab nüüd samuti perekonnanime Ruus
Näitleja Erik Ruus, kes läks poolteise aasta eest lahku kolleeg Anne Veesaarest, kosis 20. jaanuaril Rakveres oma naiseks kunstnik Meeli, kes kannab nüüd samuti perekonnanime Ruus Foto: Erakogu/Kroonika

Näitleja Erik Ruus (49), kes läks poolteise aasta eest läks lahku kolleeg Anne Veesaarest (54), kosis 20. jaanuaril Rakveres oma naiseks kunstnik Meeli (54), kes kannab nüüd samuti perekonnanime Ruus. Eriku värske kaasa on elukutselt nahakunstnik ning viie lapse ema.

Paar kohtus juhuslikult, Eriku tuttava Olev Veskimäe ehk siis Kati Murutari ekskallima Robinsoni kaudu, teab Kroonika.

Ühe pinna peale kokku pole kaasad veel kolinud. Meeli elab oma Haapsalu, Erik aga Rakvere korteris. Mees kõpitseb tasa ja targu ka hiljuti ostetud Karjase talu Peterburi maantee ääres.
 
«Meil on Meeliga, jah, praegu selline visitka,» pajatab Erik Kroonikale ning lisab: «Meil on nii palju neid kodusid, et kuhu kolida siis?! Ma paistan oma kahe elamisega nagu miljuneer, aga tegelikult olen vaene nagu santlaager!»
 
Enda sõnade järgi valis Erik elukaaslaseks punapäise Meeli, kuna too on täiuslik naine. Lisaks sellele, et naisel on ilusad pikad rebasekarva juuksed, teeb ta ka väga head süüa, käib turult värsket kraami ostmas, koristab korterit, toob puid tuppa, joonistab ilusti ja on muidu ka tore inimene.
 
Eriku arvates pole inimene loodud üksi olema. Ja kuigi paarikesel käib vahel ka külas riid, otsustasid nad kõigest hoolimata elusügise eel teineteisele surmani truudust vanduda.
 
Muide, Meeli algne plaan oli päästa Erik Anne Veesaare sõbranna käest, kes oli Ruusi Annelt alatult üle löönud ja Võrumaa metsa elama vedanud, pidades meest seal nagu looma. Meelil oli enda sõnul plaan Erik Annele uuesti kätte mängida, aga läks hoopis teisiti - Erik sai hoopis talle...
 
 
 
 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles