Ithaka Maria: ma ei tea, miks mind meeste poole tõmbab

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lilleball toimus juba kolmeteistkümnendat korda. Seekord Tallinna Vanalinna Päevade ajal Raekoja platsil. Kapsa-ja salatikleiti kandis Ithaka Maria Rahula
Lilleball toimus juba kolmeteistkümnendat korda. Seekord Tallinna Vanalinna Päevade ajal Raekoja platsil. Kapsa-ja salatikleiti kandis Ithaka Maria Rahula Foto: Jelena Rudi

Lauljatar Ithaka Marial on rohkem mees- kui naistuttavaid ja küllap on see ka põhjus, miks kõmumeedia on teda paari pannud näiteks Alar Kotkase, Mait Malmsteni, Sten-Erik Jantsoni, Marko Kiigajaani ja Even Tudebergiga – on ju teda nähtud ühe, teise ja kolmandagagi kallistamas ja musitamas.

Asjaosalised ise on aga alati kinnitanud, et on vaid sõbrad, kirjutab Õhtuleht.

«Küllap ei ole neil sellist sõprussuhet,» usub Ithaka, miks teda inimestega kohe paari hakatakse panema. «Ma ei oska ega viitsigi otsida vastust küsimusele, miks mind meeste poole tõmbab ja miks ma sealjuures ei karda füüsilist kontakti.»

Ithaka meelest võiksid inimesed rohkem elada enda, mitte teiste elu: «Mõtleks vaid, milline aur läheb klatšile, nuhkimisele, ja ometi ei saa kõrvalised inimesed kunagi teada päris tõde. Lihtsalt aega pole, hea, kui oma sõpru jõuab asjasse pühendada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles