Erik Ruus abiellus Anne Veesaare sõbrannaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Veesaar ja Erik Ruus
Anne Veesaar ja Erik Ruus Foto: Naisteleht

Elu24 toimetusele saabus vihje, et näitleja Erik Ruus abiellus hiljuti Anne Veesaare sõbrannaga.

Vihje saatja sõnul on «õnnelik» daam pärit Haapsalust ja ühtlasi ka  Anne Veesaare endine hea sõbranna.

Just seesama sõbranna, kellest Anne Veesaar ka möödunud kevadel Kroonikale pajatas. Sõbrants, kes temalt Eriku üle lõi.

Vastne mõrsja pajatas lähedastele ja tuttavatele, et abiellus selleks, et päästa Erik viinakuradi küüsist. Paarike ostis Loobu külla juba ka suvekodu, kus suuremast ilmakärast ja ahvatlustest eemale hoida.

Anne Veesaar on tunnistanud, et oli Erikuga koos hirmust üksinduse ees

«Võin öelda, et ma olin Erikust sõltuvuses, ka oma vanusega seoses - hirmust üksinduse ees,»  avameelitses Veesaar möödunud aastal Kroonikale.

«Ma tajusin ühel hetkel ära, et ka Erikul on sõltuvus, aga hoopis millestki muust. Üks pudel viina minu asemel oleks talle palju suurem rõõm. Sain aru, et mina ei olegi siin oluline,» tunnistas Anne.

Anne Veesaar: pigem üksi, kui haiges suhtes!

«Hirm üksinduse ees taandus selle ees, et mul oli väga raske olla koos alkoholisõltlasega,» pihtis  näitlejanna ning otsustas, et ta väärib paremat meest, kui seda on näitleja Erik Ruus. Lahkuminekut kiirendas Anne sõnul ka sõbranna, kes Eriku lihtsalt alatult ära võrgutas.

«Teda ei ole nagu päriselt olemas su jaoks. Nagu sind ei ole tema jaoks, sest temal on ainult üks kirg ja soov - saada uus annus mürki! Ja tal on ükskõik, kes ta kõrval on,» rääkis Anne avameelselt ka Eriku alkoholisõltuvusest.

«Hakkasin siis mõtlema, et mulle ei ole seda vaja. Kurat, nii kehv naine ma ka nüüd ei ole, et pean alandama ennast mingis suhtes, kus mina ei olegi tähtis. Sain mõistusega aru, et pean sellest inimesest lahti ütlema,» tõdes Veesaar.

Appi tõttas Anne sõbranna!

«Küllap olin ma ka ära teeninud selle hea lahenduse, mille elu mulle peatselt kätte mängis, et ta kohtas mu sõbrannat ja viimane tegi kõik selleks, et olla minu asemel. Ja kõik läkski hästi,» rõõmustas Anne.

«Olen saatusele tänulik - otsustasin, et see asi peab lõppema, ja see läks nii lihtsalt! Ehhki sain haiget, sest kaotasin ka sõbranna. Ma ei ole elus selliste asjade peale tulnud - kui hakkaksin sõbranna mehele silma tegema, siis minu jaoks võrduks see verepilastusega!»

Palju õnne Erik Ruus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles