Vahur Kersna müüb ennast koos veini ja värskete saiakestega!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahur Kersna raamatut "7 x 7" autogrammiga müüakse koos veini ja saiakestega peenes Kadrioru "Park Cafe`s" Hind
Vahur Kersna raamatut "7 x 7" autogrammiga müüakse koos veini ja saiakestega peenes Kadrioru "Park Cafe`s" Hind Foto: Elu24.ee peatoimetaja

Telelegend Vahur Kersna möödunud aasta novembris müüki jõudnud raamat «7x7» oli nii Rahva Raamatu kui ka Apollo raamatupoodides kuni aastavahetuseni ostuhitt number üks.

Lisaks raamatupoodidele võib Kersna raamatut müügis näha täna ka väga ootamatutes kohtades. Näiteks märkasime seda  ilutsemas ühes Kadrioru kohvikus veinipudeli ja värskete saiakeste vahel.

Ilmselt on sõjas ja äris  kõik vahendid lubatud!?

Näiteks Apollodest viidi esimesel müüginädalavahetusel koju 700 Kersna raamatut. «Absoluutselt haruldane,» kommenteeris toona tulemust Apollo tootmisjuht Merle Veskis.

Ka Rahva Raamatu turundusjuht Anu Vagenstein võrdles «7x7» läbimüüki Mihkel Raua menuki ja «Harry Potteri» esimeste päevade eduga.

Novembris 2011 müüki tulnud Vahur Kersna elulooraamatu esmatiraaž oli 3000 eksemplari

Ise oma raamatu kirjastanud Kersna on ajakirjanduses tunnistanud, et hoidis kokku, kuidas jaksas. Kui minimeerida raamatu toimetamise ja kujundamise kulud ning eeldada, et trükikoda tegi võimalikult soodsa pakkumise, võis Kersna saada raamatu müüginädalal jõukamaks umbes 15 000 euro jagu.

Vahur Kersna elulooraamatu esimene tiraaž müüdi läbi juba kolme päevaga!

Kordustrükk, mis tuli müüki 15. detsembril, oli samuti väga populaarne ning müüdi läbi juba jõuludeks.

Trükimasinad pandi uuesti kärinal käima ja raamatusõprade suureks rõõmuks jõudis 23. jaanuaril müüki juba  kolmas ning seekord siis ka juba 16 lehekülje võrra varasemast paksemana, sest Kersna lisas sinna ostjate meelitamiseks veel paar-kolm peatükki.

Sõjas ja äris on kõik lubatud!

Ilmselt soovib Kersna oma elulooraamatu müügiga tõepoolest Eesti rekordi lüüa, sest nüüd võib endise telestaari sini-valget kummist nägu näha ilutsemas suisa veinipudelite ja värskete saiakeste vahel.

Selline vaatepilt ja ainulaadne ostuvõimalus avaneb näiteks populaarses Kadrioru kohvikus Park Café. Seal oli Kersna raamat müügis, värskete mooni- ja moosiirullide vahel, 25 euro eest!

Apollos müüakse sama raamatut 17.70 euro eest..., kuigi jah, ilma staarkirjaniku isikliku autogrammita.

Tähelepanu äratas seegi, et muid raamatuid ja ajakirju kohvikus ei müüda.

Kiika pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles