Vaata, milline näeb välja magus missielu!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Natalia Korneitsik
Natalia Korneitsik Foto: Erakogu

Põhja-Küprosel toimus rahvusvaheline iludusvõistlus Miss Globe International 2011. Eestit esindas sellel iluparaadil 23-aastane Tallinnast pärit modell Natalia Korneitsik.

Miss Globe International 2011 peeti seekord tõelises seitsmendas maailmaimes!

Võistluse korralduskohaks oli Põhja-Küprose luksuslik Kaya Artemise hotellikompleks. Selle peahoone on ehitatud üks-ühele vastavuses Vana-Kreekas asunud Artemise templiga, mida loetakse ühtlasi ka muinasperioodi seitsme maailmaime hulka kuuluvaks.

Misside elupaik oli tõepoolest suursugune!

Et kaunitarid end ikka tõelises kaasajas tunneksid, viidi nad kõigepealt hoopis karti sõitma. Iga eeletapi parim pääses finaali.

Eestit esindanud 23-aastane Milanos elav modell Natalia Korneitsik läks küll oma sõitu koheselt juhtima, aga põrutas kahjuks juba esimesel ringil rehvidest rajapiirdesse. Tema jalake sai veidi vigastada.

Aga ega see roolikeeramine teistelegi missidele kerge polnud. Näiteks Soome miss Linda Wikstetd põrutas samuti kurvis rajalt välja.

Võistluse pani kinni miss Ukraina. Võitja sai 200 dollarit auhinnaraha.

Seejärel toimus misside pildistamine Miss Globe 2011 kataloogi jaoks

Üllatav oli see, et kõikide tiitlile pürgijatega tehti lisaks ka pilt, kus neile juba enne finaali pandi pähe tulevase võitja kroon ja ümber Miss Globe 2011 võidulint. Nii et magusat võidutunnet said justkui kõik tunda.

Õhtuti kruviti kaunitaride hasarti üles kasiinodes

Alates 1999-aastast on Türgis kasiinod keelatud, kuid mitte Küprose põhjaterritooriumil, Nii et igal nädalavahetusel lendab sinna suurelt maalt hulgaliselt hasartmängijaid.

Missikandidaatidele jagati mängužetoone ning kes õhtu lõppedes oli neid kõige rohkem kogunud sai auhinnaks 100 dollarit.

Iga õhtuga auhinnaraha suurenes 100 dollari võrra. Lõbu ja kihu noorte näitsikute seas, kui palju!

Missid külastasid hoogsalt ka kohalikke ööklubisid

Missikeste saabumine ööklubidesse tekitas kohalike seas loomulikult suurt ärevust. Neiudele tehti välja jooke, kutsuti erinevatesse laudadesse ja tantsitati hoogsalt.

Kohale oli toodud ka punane Ferrari, millega sai loa lõbusõitu teha kardivõistluse võitnud Miss Ukraina.

Tüdrukud said proovida ka ehtsat Türgi sauna

Missikandidaadid esitasid, innukate kaamerameeste rõõmuks, saunas seksikaid tantsunumbreid.

Kasiino lemmiktüdrukutele, Miss Eestile ja Miss Norrale, korraldati pidulik õhtusöök

Päev enne lõppfinaali korraldas kasiino oma kahele lemmiktüdrukule, Miss Eestile Nataliale ja Miss Norrale Miale, suursuguse õhtusöömaaja, kus pakutavad road osutusid võrgutavateks. Norra iludusele aga siiski ka pisut hirmutavaks.

Missivõistluse finaalpaigaks oli uhke Kaya Artemise hotellikompleksi konverentsisaal

Saal oli sisustatud tehnika viimase sõna järgi.  Saali lavale oli püstitatud näiteks megasuur LED televiisor.

Miss Globe 2011 finaalis võistles 41 tüdrukut üle maailma. Alustati kireva rahvarõivaste vooruga, jätkati bikiinides ja parimad demonstreerisid seejuures ka oma seksikat tantsuoskust ehk pepuväristamist.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles