Kim Kardashiani jaoks ei olnud abielu äritehing

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian
Kim Kardashian Foto: SCANPIX

Skandaalid Kim Kardashiani luhta läinud abielu ümber ei ole läbi.

 Ikka ja jälle peab tõsielustaar tema kohta käivaid kuulujutte ümber lükkama, vahendab Heatworld.

Kim astus üles USA telekanalil näidatavas Kelly Ripa teleshow’s, kus naine pidi aru andma teemal, kas tema 72 päeva kestnud abielu kossuäss Kris Humphriesega oli vaid äritehing.
«Ma pean end lootusetuks romantikuks ja tahtsin millessegi väga uskuda. Kui te tõesti arvate, et tegemist oli äritehinguga ja teenisin oma n-ö võltspulmadega raha, siis olen ma küll üks väga tark ärinaine ning pidanuks ikka pikemalt abielus olema,» selgitas Kim, kes oli oma fännide reaktsioonist häiritud.

Naine tunnistas, et tegi kõik endast oleneva, et abielu päästa. «Ma tõesti ei uskunud, et oma südamehäält järgides sellise tagasilöögi saan. Ma tõesti proovisin kõike, et seda päästa. Samas olen kuulnud jutte inimestest, kes on jäänud aastateks kokku, saanud lapsed ja lõpuks ikka lahku läinud. Ma tahan lapsi ja igavest armastust, kuid kui ma tunnen, et see pole päris õige, siis miks ma pidanuks veel aastaid ootama, et lõpuks sama tulemuseni jõuda?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles