President fännab Ewert and the Two Dragonsit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Toomas Hendrik Ilves
President Toomas Hendrik Ilves Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

President Toomas Hendrik Ilves (58) kutsub oma Facebooki kontol kõiki arvamust avaldama, miks on Eestis hea elada.

Samas elab riigipea seal hoogsalt kaasa ka Eesti muusikute edule ja erilist poolehoidu näitab ta üles Ewert Sundja (28) bändile, sest just Ewert and the Two Dragonsi kohta ilmub temalt kõige enam postitusi, kirjutab Kroonika.

Tallinn Music Weeki korraldaja Helen Sildna meelest on eriliselt tore, et riigipea selliseid postitusi teeb: «Ewert and the Two Dragonsi rahvusvaheline edu on tõepoolest tähelepanuväärne ja selle üle on põhjust meil kõigil uhkust tunda. Siiralt hea meel on elada riigis, kus president ise neid positiivseid sõnumeid laiemale hulgale jagada soovib - meil on ikka tohutult vedanud!»

Aastate eest välisministrina Soomes visiidil olles istunud Toomas Hendrik Ilves autosse ja, kuulnud, et teda oodanud autojuht oli tema äraolekul nautinud legendaarset Ameerika punkbändi Dead Kennedys, palunud selle kohe pikema jututa valjemaks keerata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles