Elmayonesa jõuab suveks tagasi Eestisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elmayonesa
Elmayonesa Foto: Promopilt

Ühes võistlusega «Eesti laul 2011» algas argentiinlasest laulja Elmayonesa jaoks tormiline aasta.

Esinemised üle Eesti, DJ-setid, debüüt näitlejana, uus singel ning video ja palju muud, vahendab laulukonkursi ametlik portaal.

Nüüd on ta jõudnud tagasi kodumaale Argentiinasse, kuid mitte puhkama, vaid tuuritama.

Möödunud aasta üheks suurimaks saavutuseks peab Elmayonesa Eesti tähtsaimal laulukonkursil osalemist. «2011 oli minu kui iseseisva artisti jaoks parim aasta.

Üheks suurimaks saavutuseks oli «Eesti laulul» osalemine, sest see aitas mul end tutvustada nii Eesti kui kogu Euroopa muusikamaastikule,» rääkis Elmayonesa. Veel tõi ta edusammudest olulisena välja aasta uustulija tiitli saamise Argentiina suurima kultuuriajakirja poolt.


«Eesti laulul“ osalemine andis argentiinlase sõnul talle palju uusi võimalusi ja kontakte muusikamaailmas. «Pärast võistlust esinesin ma igal nädalavahetusel erinevates Eesti linnades, olin DJ erinevatel festivalidel ja üritustel nagu näiteks Diletantide Avangard ja Patareiv. Põnev oli aga see, et sain üles astuda ka näitlejana etenduses «Avatud südamega linn» ja teha koostööd Cabaret Rhizome’iga,» loetles ta oma tegemisi.


Argentiinast läbi Balkani maade uuesti Eestisse

Nüüd on Elmayonesa tagasi Argentiinas tuuril ning töötab ühtlasi oma uue albumi ja show kallal. «See on selline huvitav audiovisuaalne projekt, kus sulanduvad kokku erinevad elektroonilise muusika helid, näiteks house, dubstep, moombahthon, electro, funk ja veel teised stiilid.» kirjeldas ta suurejoonelist ettevõtmist.

Argentiinas tuuril olles esitab ta endiselt ka eestikeelseid laule, mis on palju tähelepanu saanud. «Siin sai see suureks uudiseks – argentiinlane, kes sai Eestis kuulsaks cumbia’t mängides! Kuna cumbia on Argentiinas kõige populaarsem muusikastiil, siis on neil väga kummaline seda kuulda eesti keeles, aga neile meeldib see.»

Pärast tuuri Ladina-Ameerikas tuleb Elmayonesa ka Euroopasse. Alustades mais Balkani maadest, jõuab Elmayonesa suve lõpuks ka Eestisse ning esitleb siin oma uusi eestikeelseid laule.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles