Video: Šoti kiriku aknale ilmus printsess Diana kummitus?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printsess Diana
Printsess Diana Foto: SCANPIX

Paranormaalsete nähtuste uurija Michael Coheni sõnul võis Šotimaal Glasgows asuva kiriku aknale ilmuda printsess Diana kujutis.

Kirikut külastas grupp Hiina turiste, kes filmisid selle kiriku aknavitraaže, edastab metro.co.uk.

Hiljem nägi seda videot Cohen, kes märkas ühel aknal kuju, mis meenutab 1997. aastal autoõnnetuses hukkunud printsessi.

Uurija on veendunud, et tegemist on paranormaalse ilminguga.

«Teadlaste sõnul vaime ega kummitusi ei eksisteeri. Sama näeme me iga päev enda ümber asju, mida ei saa teaduse abil selgitada,» lausus Cohen.

Ta lisas, et kuigi elavad võib-olla ei taha surnutega tegemist teha, kuid nii mõnelgi kummitusena ilmujal võib-olla on meiega lõpetamata asju korda ajada.

Coheni sõnul on hiinlaste tehtud video üks selgemaid paranormaalsest nähtusest tehtud videoid.

Mees lisas, et šoti kiriku aknal nähtud naisekuju võib olla nii optiline illusioon, kui ka kummitusena ilmunud printsess Diana.

«Kummituses ilmuvad tavaliselt paikadesse, mis olid seotud nende elude ja peredega. Ka võivad nad ilmuda, et kedagi hoiatada. Kas siis üksikisikut, gruppe või tervet rahvust,» nentis uurija.

Väidetavalt meeldis printsess Diana emale väga Šotimaa ning ta veetis palju aega seal. Naine suri 2004. aastal. Oletada võib, et kui kiriku aknal oli tõesti printsess Diana, siis käis ta emaga seotud paikades.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles