Alkoholijoobes asendusõpetaja rääkis alkoholi kahjulikkusest

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õlu
Õlu Foto: AP / Scanpix

USAs Pennsylvania osariigis Middletownis rääkis alkoholijoobes asendusõpetaja neljanda klassi õpilastele alkoholi kahjulikkusest.

54-aastane Mary Kaminski arreteeriti hiljem ja talle esitati süüdistus töökohal alkoholijoobes olemises, vahendab newsvault.com.

 

«Meie andmetel oli naine Pine Brooke koolis neljandale klassile tundi andes alkoholijoobes ning ta tarbis tunni käigus veel alkoholi. Lõpuks ei seisnud ta enam püsti ja kukkus põrandale. Ta oli elav näide, kuidas õpetaja käituda ei tohi,» ütles politsei esindaja.

Esindaja jätkas, et laste sõnul rääkis alkoholi tarbinud asendusõpetaja õlut juues kui kahjulik see on.

 

«Naine sai raske alkoholimürgituse ja ta toimetati haiglasse. Kaminskit süüdistatakse koolimajja alkoholi toomises ja selle tarbimises tööülesannete täitmise ajal,» lisas esindaja.

Kooli esindaja ei soovinud juhtunut kommenteerida. Neljanda klassi õpilaste vanemad nõudsid juhtunu uurimist ning selle õpetaja eemaldamist koolist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles