Karu mantli päris Sverre Puustusmaa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sverre Puustusmaa
Sverre Puustusmaa Foto: tv3.ee

Tänase TV3 saate «Mantlipärija» võitis miljonikroonise töölepingu ja tippjuhi koha Olympic Entertainment Groupis Sverre Puustusmaa.

«Mantlipärija» finaal läks eetrisse otsesaatena Olympic kasiinost, kus vaadati 24-aastase juhatuse liikme Lauri Paeveeri ja 29-aastase tegevjuhi Sverre Puustusmaa viimast mõõduvõttu.

Viimaseks ülesandeks oli kahel võistlejal Olympic Casino tutvustamine Poola turul, kusjuures mõlemale mängurile anti abiks kohalikud abimehed.

Armin Karu leidis, et paljud saatesse tulnud inimesed olid juhipotentsiaaliga ning järgi on jäänud väga tugevad võistlejad. Veel toonitas Karu, et tegemist on kahe väga erineva inimesega.

Kuna Poola kasiino reklaamiseadus on väga range, olid nii Sverre kui ka Lauri sunnitud oma esialgseid plaane kõvasti korrigeerima.

Sverre viis ühe oma ürituse kaubanduskeskusesse, kus ilusad neiud käisid ringi Olympicu kostüümides ning tõmbasid sellega endale tähelepanu. Edasi mindi linna peale lilli jagama (lilli jagas Varssavi tänavatel ka Lauri) ning seejärel mindi neiudega vanalinna, kuhu tuli veel ka vanaaegne Olympicu kirjadega auto. Mõte oli kõigi tähelepanu püüda.

Lauri plaanis teha heategevusliku ürituse rannaklubis La Playa, käies seda isegi raadios promomas. Kui aga õige aeg kätte jõudis, polnud rannas just kuigi palju inimesi. «Ikka on väikseid tagasilööke, ega ei maksa meelt heita,» püüdis Lauri positiivset meelt säilitada.

Sverre esimene esitlus ei tulnud välja päris nii, nagu žürii oleks oodanud ning Lauri ürituse peale leiti, et on lausa masendav, et seal eriti rahvast polnud.

Konkurendid pidi välja tooma teise tugevaid külgi. Sverre leidis endale saatest hea sõbra: «Tema tugevuseks on teotahe ja energilisus.»

«Sverre puhul on tegemist inimesega, kes ei jää missioonil käed rüpes istuma, vaid võtab ohjad enda kätte,» kirjeldas aga Lauri Sverret.

Sverre kohta öeldi, et ta püüdis ise väga kõiki asju juhtida ning näiteks kaubanduskeskusest lahkudes vajus kogu üritus lörri. Tüdrukud ei saanud aru, mida nad tegema peavad. Sverre leidis, et ta oleks pidanud agentuuril laskma rohkem ise teha.

Lauri puhul heideti ennekõike ette just seda, et randa inimesi ei tulnud. Oma kaitseks ütles Lauri, et vähemalt sai kolmes raadios promo tehtud. Lauri peamine järeldus oli see, et ilma adekvaatse taustinformatsioonita kuhugi tundmatusse kohta tormata on väga riskantne. Mõlemad võistlejad olid aga veendunud, et sobivad tippjuhiks.

Enne võitja välja kuulutamist rääkis Armin Karu veel lühidalt mõlemast võistlejast. Sverre ei viitsinud ära kuulata oma tiimikaaslasi, Laurit päästis ilmselt alguses see, et ta suutis jääda tagaplaanile. Sverre paistis silma võimeka juhina ning oli hea organisaator. Lauri on oma vanuse kohta äärmiselt leidlik ning ta oskas eristada olulist ebaolulisest, mis on Karu sõnul iga juhi puhul väga oluline.

Kaalukeeleks sai meeste enda motivatsioon. Miljonikroonise lepingu andis Armin Karu Sverrele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles