«Alcatrazist» loodetakse uut seriaalihitti

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Alcatrazi» seriaalist oodatakse uut hitti
«Alcatrazi» seriaalist oodatakse uut hitti Foto: Youtube

USA Foxi kanal hakkas selle nädala esmapäevast näitama uut saarel toimuvat müsteeriumiseriaali «Alcatraz», millest loodetakse pärast «Teadmata kadunud» (Lost) uut hitti.

Uue seriaali loojaks ja põhiprodutsendiks on «Teadmata kadunud» seriaaliga kuulsust kogunud J.J. Abrams, edastab Huffington Post.

Kui seriaalis «Teadmata kadunud» oli kümneid peategelasi, siis uues seriaalis keskendutakse vaid neljale.

«Alcatrazi» sisu: 1963. aastal kaovad USA San Frnacisco lahes kurikuulsast Alcatrazi saare vanglast kõik 256 vangi ning 46 valvurit.

Juhtumit varjatakse ning avalikkusele teatakse, et saarevangla suleti ning vangid toimetati teistesse vanglatesse.

Kuid 50 aastat hiljem hakkavad kadunud tagasi pöörduma. Nad ei ole vananenud päevagi, olles sama ohtlikud kui varem.

Alcatrazis juhtunut hakkavad uurima FBI agent Emerson Hauser, keda kehastab Sam Neill. Talle on abiks politseidetektiiv Rebecca Madsen (Sarah Jones) ning arst Diego Soto (Jorge Garcia).

Paljastub, et FBI agent teab rohkem, kui ta paljastab. On olemas Alcatrazi vangla nii-öelda kloon ning just sinna kadunud vangid kadusidki.

Madsen avastab juba avaosas, et mees, kes tappis ta kolleegi on tegelikult ta vanaisa.

Hiljem paljastub, et Hauser oli kunagi Alcatrazis noor valvur, kui müstiline kadumisjuhtum aset leidis ning selle tõttu tunneb ta asja vastu huvi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles