Galerii: Kuldgloobuste gala suurimad moeäpardused

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ajakiri Us Magazine valis välja tänavuse Kuldgloobuste gala ebaõnnestunumad kleidivalikud.

Kuigi on supernunnu, et Sarah Michelle Gellar lubas oma kaheaastasel tütrel välja valida selle sinivalge mustriga Monique Lhullier' kleidi, mõistsid moekriitikud selle täielikult hukka.

Sarja «Covert Affairs» täht Piper Perabo valis kahvatuhalli Theyskens' Theory kostüümi, mis koosnes hiiglaslikust seelikust ja läbipaistvast pihikust.

«New Girl» staar Zooey Deschanel on nunnu, kuid tema Prada kleidi rasketest helmestest ülaosa polnud just kuigi atraktiivne. Rääkimata veidrast soengust ja ülearu paksust meigikihist.

Busy Phillips valis valge asümmeetrilise lõikega Temperley Londoni kleidi, mida täiendas volüümikas 60ndate stiilis soeng.

«Glee» täht Dianna Agron võttis dramaatilise punase Giles kleidiga suure riski. Kuigi mõned moeinimesed jumaldasid seda, siis enamikku fänne ajas tema väljanägemine segadusse.

Julianna Margulies on vapustav naine, mistõttu valmistas tagasihoidlik ja halvastiistuv lilla Naeem Khani kleit pettumuse.

Naya Rivera hall Vera Wangi kleit ei suutnud tema ilusat figuuri heast küljest näidata. Kahju tegid ka kiskuv õmblus esiosas ja ülearu kõrge krae.

Moesaate «Fashion Police» kohtunik Kelly Osbourne astus elektrisinise Zac Poseni kleidiga totaalselt ämbrisse - tema õbluke keha uppus kangasse täielikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles