Mel B on hädas aktsendiga

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Melanie Brown
Melanie Brown Foto: Reuters / Scanpix

Endine ansambli Spice Girls staar Melanie Brown ehk Mel B kurdab, et ameeriklased ei saa tugeva briti aktsendi tõttu tema jutust aru.

Lauljanna sõnul vastatakse USAs talle sageli tühja pilguga, kuna tal on tugev Leedsi aktsent, kirjutab Digitalspy.

«Nad ei saa sellest aru, vaid küsivad, et misasja? Õnneks olen sageli koos oma ameeriklasest sõbraga, kes minu jaoks tõlgib!» rääkis endine vürtsitüdruk.

«Kui ma seda just mõne näitlemisrolli jaoks muutma ei pea, ei kavatse ma aktsenti pehmendada,» jätkas Brown. «Ma ei näe põhjust, miks peaksin seda tegema. Selline ma olen.»

Vaatamata aktsendimurele meeldib staarile siiski USAs elada.

«Päikesepaiste on üks suur põhjus, miks ma Los Angeleses elan,» rääkis Mel B. «Aga loomulikult igatsen Inglismaad. Olen Leedsi tüdruk.»

«Õnneks käisin eelmisel aastal vähemalt seitse või kaheksa korda Inglismaal, seega veedan ma ikka veel sageli koos oma sõpradega aega,» lisas Mel B.

«Aga mu sõpradele meeldib, et ma Ameerikas elan, kuna see annab neile hea vabanduse asjade kokkupakkimiseks ja siiasõitmiseks!» lõpetas lauljanna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles